Τηλεοπτική Σεζόν 2021-2022 | Επεισόδιο 4ο
Κάθε Τρίτη Μετά τα Μεσάνυχτα στο OPEN
Κάθε Πέμπτη Μετά τα Μεσάνυχτα στο OMEGA CY

Με αφετηρία τη «Μέκκα» των οπαδών του ήλιου και της θάλασσας το κοσμοπολίτικο Κανκούν και προορισμό το τουριστικό θέρετρο Playa Del Carmen ξεκινά ένα ταξίδι κατά μήκος της χερσονήσου Γιουκατάν στο Νοτιανατολικό Μεξικό, την πλέον ανεπτυγμένη τουριστικά πλευρά της χώρας.

Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας παρουσιάζει το διασημότερο ετήσιο φεστιβάλ του Μεξικού «η ημέρα των…νεκρών» που γίνεται κάθε Νοέμβριο με ποικίλες εκδηλώσεις και διαδραστικές αναπαραστάσεις που καθηλώνουν!

Το νούμερο ένα θεματικό πάρκο διασκέδασης του Μεξικού Xcaret ανοίγει τις πύλες του στο Travel Guide γιατί περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από αληθινή διασκέδαση.

Λίγο έξω από την Playa del Carmen συναντάμε το μεξικάνικο φαινόμενο “Cenote” μικρές δεξαμενές με φυσικό νερό που συνδέονται με υπόγεια ποτάμια!

Θαυμάζουμε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις του Μεξικού, όπως τη Merida, το Valladolid και το Isamal γνήσιες εκπρόσωποι της αποικιοκρατικής περιόδου και βέβαια παρουσιάζουμε το μυστήριο και τη μεγαλοπρέπεια της αρχαίας πόλης Τσίτσεν Ιτζά με τις επιβλητικές πυραμίδες της!

Ταξίδι στο Μεξικό δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τεκίλα, τορτίγιες, αλλά και αυθεντικά churros!

Γιατί το αληθινό ταξίδι, είναι για να το μοιράζεσαι.