Τηλεοπτική Σεζόν 2021-2022 | Επεισόδιο 3ο
Κάθε Τρίτη Μετά τις 12 τη νύχτα στο OPEN

Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη διοργάνωση του ταξιδιού μας στην Αίγυπτο το ταξιδιωτικό γραφείο Pyramis Travel 🙂
https://www.pyramistravel.gr/
Τηλ: 210 3272200

Ελάτε στην παρέα μας – Follow us on social media
https://www.facebook.com/thanos.papadimitriou.142
https://www.facebook.com/TRAVELGUIDE24/
https://www.instagram.com/thanospapadimitriou24/?hl=el
https://www.instagram.com/travelguidetv/?hl=el

Το ταξίδι του Travel Guide στην Αίγυπτο συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με τον ωραιότερο τρόπο. Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας υποδέχεται σε ένα από τα διασημότερα ποταμόπλοια του Νείλου και η ιστορική κρουαζιέρα από το Λούξορ προς το Ασουάν ξεκινάει.

Το ταξίδι εν πλω στον ειδυλλιακό νότο της Αιγύπτου έχει σημαντικές στάσεις στο ναό του Edfu που χρονολογείται από την πτολεμαϊκή εποχή, αλλά και στο ναό του Kom Ombo την πολιτεία του χρυσού, επίσης ελληνορωμαϊκής εποχής.

Απολαμβάνουμε τη ζωή εντός του ποταμόπλοιου με πλούσιο δείπνο και διασκέδαση, ενώ παράλληλα από το κατάστρωμα του πλοίου καταγράφουμε αυθεντικές εικόνες της καθημερινής ζωής των Αιγυπτίων βγαλμένες σαν από την Παλαιά Διαθήκη.

Η άφιξη στο Ασουάν – την ωραιότερη κατά πολλούς πόλη της Αιγύπτου – περιλαμβάνει βόλτα με φελούκα – τα κατεξοχήν πλοιάρια του Νείλου – εξερεύνηση της φυλής των Νουβίων με τα πολύχρωμα σπίτια τους που έχουν για κατοικίδιο κροκόδειλους, γνωριμία με τα αυθεντικά γλυκά Ανατολής όπως τη μπασμπούσα, επίσκεψη στο ιστορικό ξενοδοχείο – παλάτι Old Cataract και περιήγηση στο νυχτερινό παζάρι του Ασουάν.

Γιατί το αληθινό ταξίδι είναι για να το μοιράζεσαι.